Politie treft drugs en geladen vuurwapens in woning Pupillenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond vier personen aangehouden na de vondst van vuurwapens en materialen om drugs te versnijden. De politie kwam het pand op het spoor na een melding via Meld Misdaad Anoniem.

De politie besloot om gelijk door te pakken en ging onder begeleiding van het Team Parate Eenheid de woning aan de Pupillenstraat in Rotterdam-West binnen. In de woning werden meerdere personen aangetroffen, zij zijn allen aangehouden. Bij het doorzoeken van de woning werd er 60 kilo aan drugs en versnijdingsmiddelen aangetroffen. In een lade werden twee geladen vuurwapens aangetroffen.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd