Overleden persoon aangetroffen in woning Benthuizerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Hulpverleners hebben vrijdagmiddag een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Benthuizerstraat in Rotterdam. Omdat niet zeker was waardoor deze persoon was overleden ging de brandweer in beschermende pakken de woning binnen.

De woning is door de brandweer gecontroleerd op gevaarlijke stoffen, hiervan bleek uiteindelijk geen sprake te zijn. De politie heeft het incident verder afgehandeld. Van een misdrijf is geen sprake geweest.

- Advertisement -

“Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten. Je kan 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis). “

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd