Bestuurster (24) ernstig gewond na ongeluk Lage Eendrachtsweg Goudswaard

Date:

Deel bericht:

Goudswaard – Een 24-jarige vrouw Nieuw-Beijerland is zaterdagmorgen ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Lage Eendrachtsweg in Goudswaard. Het slachtoffer botste met een andere auto, waarop haar auto over de kop over een sloot vloog en in een akker tot stilstand kwam.

Het slachtoffer in deze auto raakte ernstig gewond en is ter plekke gereanimeerd. Ze is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is momenteel nog niet bekend hoe zij eraan toe is. Een 19-jarige vrouw uit Goudswaard van de andere personenauto, kwam in een sloot terecht met haar auto, maar raakte niet gewond.

- Advertisement -

De politie heeft urenlang onderzoek verricht. Er zijn sporen vastgelegd om de oorzaak van het ongeval in kaart te brengen.

Foto: Politie Hoeksche Waard

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brandweer rukt uit voor kampvuur Havenpad Goudswaard

Goudswaard - Vrijdagavond 30 augustus rond 21.00 uur is een brand gemeld op een camping aan de...