Dode (20) na ernstig ongeluk Oranje Nassausingel Alphen aan den Rijn

Date:

Share post:

Alphen aan den Rijn – Op de kruising van de Oranje Nassausingel met de Thorbeckestraat vond vrijdagavond 8 juli rond 23:00 uur een noodlottig ongeval plaats tussen een fietser en een personenauto.

De fietser, een 20-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn overleed aan haar verwondingen. De bestuurder, een 24-jarige man uit Boskoop, raakte licht gewond en is ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Hij is als verdachte aangehouden en zijn betrokkenheid bij het ongeval wordt onderzocht.

Direct na het ongeval deed Opsporing Team Verkeer uitgebreid onderzoek op het kruispunt. Verder spraken agenten daar met een aantal getuigen. De bestuurder van de personenauto zit nog vast aan het politiebureau en wordt gehoord. Er is een bloedonderzoek bij hem afgenomen.

Een zwarte auto met opvallend rijgedrag gezien? 
De betrokken auto – een zwarte Peugeot 308 – reed op de Oranje Nassausingel, komende uit de richting van De Bijlen en gaande in de richting van de Edelsteensingel. De politie zoekt getuigen die in de omgeving eerder een dergelijke auto zagen rijden. Mogelijk viel u toen iets op? Graag komen wij nog met deze getuigen in contact via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd