Man aangehouden na bedreiging 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft op 8 juli een 34-jarige Rotterdammer aangehouden. De man zou kort voor zijn arrestatie op de 1e Middellandsestraat in Rotterdam een plaatsgenoot woordelijk hebben bedreigd. Ook zou hij mogelijk een (vuur) wapen bij zich hebben.

Na de bedreiging ging de man een naburig café binnen. Agenten hoorden het verhaal van het slachtoffer aan en haalden de verdachte uit de kroeg. Bij hem werden geen wapens gevonden. Vervolgend werden ook alle personen in de horecagelegenheid werden uit de zaak gehaald en gefouilleerd, maar ook ben hen werd niets gevonden.
De verdachte zit vast op het bureau en wordt verhoord.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd