Jongen (19) gewond na steekpartij Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 19-jarige jongen uit Dordrecht is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam. Het slachtoffer maakte deel uit van een groepje met twee andere jongen en kreeg ruzie met een andere groep jongeren, daarbij werd hij in zijn zij gestoken.

Het slachtoffer was naar boven gegaan bij metrostation Slinge om iemand af te zetten, toen hij beneden kwam, zag hij dat er ruzie was ontstaan. De vechtersbazen kwamen ook op hem af en sloegen hem op zijn hoofd, daarnaast werd hij gestoken in zijn zij.

- Advertisement -

Het slachtoffer liep naar een benzinestation en had veel pijn. Een behulpzame automobilist zette de jongen in de auto en reed snel naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

 

- Advertisement -

Gerelateerd