Jongens stelen Fireblade motor uit afgesloten garage Griet Manshande Erf Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Twee brutale motordieven hebben hebben in de nacht van maandag op dinsdag een Fireblade motor gestolen. De motor werd gestolen vanuit een afgesloten bewoners garage op het Griet Manshande Erf in Capelle aan den IJssel

Het lijkt erop dat de dieven uit de buurt zijn gekomen. Het duo kwam aan op een scooter en keken eerst of de garagedeur nog omhoog kon worden getild. Dat bleek het geval. Ze parkeerden hun scooter onder het hek en haalden de motor eruit.

De politie kan de hulp van omwonenden goed gebruiken. Heb je een camera of iets gezien rond de klok van drie uur, of zie je de motor ergens gestald staan neem dan contact op via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd