Rotterdammer verdachte van betrokkenheid dodelijke schietpartij Hengelo

Date:

Share post:

Hengelo – De politie heeft een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij de dood van een 32-jarige man uit Hengelo. Het slachtoffer reed op de Parallelweg LS met zijn auto tegen een paal, nadat kort daarvoor een schietpartij op de Trijpstraat had plaatsgevonden.

Hulpverleners hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De man uit Hengelo overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart.

Het TGO kwam uit bij een woning in Enschede, een arrestatieteam arresteerde de Rotterdammer in de woning in Enschede. Hij verdacht van betrokkenheid bij het incident.

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd