Verdachte dodelijke schietpartij Coolhaven aangehouden, vluchtauto gevonden in Rotterdam Ommoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 34-jarige man uit Steenbergen aangehouden als verdachte voor de dodelijke schietpartij op de Coolhaven in Rotterdam. De man werd in Barendrecht door een arrestatieteam aangehouden, ook de vluchtauto is aangetroffen.

Afgelopen zondagavond kwam de 31-jarige rapper Siki Martina om het leven nadat hij op het parkeerdek op de Coolhaven in Rotterdam van dichtbij werd neergeschoten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Lees ook: Man overleden bij schietpartij nabij metrostation Coolhaven in Rotterdam

DJ en Producer

Martina was werkzaam als dj en producer. Zo werkte hij als producer aan nummers van Frenna en Rich Kalashh en was hij de dj van rapper SXTEEN. Vrienden van de rapper spreken van een groot gemis.

Team Grootschalige Opsporing

Vrijwel direct na het schietincident is een team grootschalige opsporing opgestart. Dit team heeft gelijk gekeken of er aanknopingspunten zijn om een verdachte aan te houden. Bekend was dat er na het schietincident een donkere auto was weg gereden, in deze auto zouden mogelijk kogelgaten zitten.

Een oplettende buurtbewoner trof deze auto aan in de Rotterdamse wijk Ommoord. In de auto zaten inderdaad kogelgaten. De politie heeft de auto in beslag genomen voor onderzoek.

Op zoek naar tweede verdachte

De politie is nog op zoek naar een andere verdachte. Meer aanhoudingen worden op dit moment nog niet uitgesloten. Het team richt zich specifiek op de verdachte die nog wordt gezocht.

Mocht je nog niet met de Politie hebben gesproken dan komt de politie graag in contact met u. Je kunt dit doen door te bellen naar 0900 – 8844 of via meld misdaad anoniem 0800 – 7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....

Waarschuwingsschot gelost op Nassauhaven na vuurwapenmelding op Roentgenstraat in Rotterdam

Rotterdam - Zondagmorgen 14 april hebben agenten hun wapens getrokken na een vuurwapenmelding op de Roentgenstraat. Een agent...

Gewonde na steekpartij Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 april rond 20.15 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Woelwijkstraat in Rotterdam....