Twee gewonden bij woningbrand in Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Woensdagochtend 13 juli is brand uitgebroken in een woning aan de Lorentzlaan in Schiedam. Twee personen raakten hierbij gewond.

De brand werd even voor tien uur opgemerkt, waarna de brandweer werd gealarmeerd. De brand was dusdanig heftig dat er werd opgeschaald naar ‘grote brand’ voor extra materiaal en mankracht.

- Advertisement -

Twee personen konden uit de woning komen, maar liepen wel rookvergiftiging op. Zij moesten voor verdere behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. Er was even onduidelijkheid over een derde bewoner, maar hiervan werd later gelukkig bekend dat hij niet thuis was.

De brandweer heeft uiteindelijk het vuur kunnen doven en heeft de woning geventileerd. Ook hebben er nog sloopwerkzaamheden plaats moeten vinden om er zeker van te zijn dat de brand niet nog ergens ongezien doorsmeulde. Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan met de afhandeling van de schade.

- Advertisement -

Gerelateerd