Hulpverleners uitgerukt voor driewieler langs water Slotplein Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De brandweer is donderdagmorgen uitgerukt voor een melding van een drenkeling. Een omstander had bij het parkje van het Slotplein langs het water een driewielerfiets gevonden. Uit voorzorg rukte de brandweer met duikers uit om het water te doorzoeken.

Duikers van de brandweer hebben zoekslagen gemaakt. Er is gelukkig geen kind aangetroffen in het water. Hoe de fiets langs de waterkant terecht is gekomen is niet bekend.

- Advertisement -

Regelmatig rukken hulpverleners uit voor achtergelaten kinderfietsen langs het water. De hulpdiensten verzochten eerder op social media dat ouders het speelgoed controleren of er iets mist. Ook kun je de fietsen markeren met een sticker met telefoonnummer bijvoorbeeld, er kan dan gebeld worden om te kijken of de fiets of step wordt gemist.

Foto’s: Boas Bosschaart

- Advertisement -

Gerelateerd