Tientallen woningen ontruimd door gaslekkage Torenpad Boskoop

Date:

Share post:

Boskoop – Ruim 30 woningen langs het Torenpad en de Zijde zijn woensdagmorgen ontruimd nadat er door werkzaamheden een gaslekkage ontstond. Door graafwerkzaamheden raakte er een hoofdgasleiding beschadigd, hierdoor kwam er veel gas vrij.

Omdat er sprake was van vermoedelijk explosiegevaar werd er GRIP 1 gemaakt, woningen werden ontruimd en iedereen die gas rook in zijn woning werd geadviseerd om de woning te verlaten. De bewoners werden opgevangen in de brandweerkazerne een stukje verderop.

- Advertisement -

Door de lekkage spoot het gas omhoog en dwarrelde weer naar beneden. Rond 09.50 uur was de lekkage gedicht en kan het herstel beginnen. De bewoners mochten op dit moment ook weer terug naar huis, wel zitten er een groot aantal woningen tijdelijk zonder gas.

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd