Wielrenner zwaargewond na aanrijding met stilstaande trekker Drogendijk Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Begin van de avond heeft er een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden op de Drogendijk. Een wielrenner was hier tegen een in de kant stilstaande trekker met aanhanger gebotst.

Een stukje van zijn shirt bleef hieraan haken terwijl de man hard tegen de grond kwam. De boeren die bezig waren op het land zagen een fiets liggen naast hun trekker. Zij zijn gaan kijken en zagen de wielrenner op het asfalt liggen. Zij hebben 112 gebeld. De politie was net als de ambulance er al snel bij. Al snel bleek de man zeer zwaargewond. Hij had zijn arm open gehaald aan de aanhanger en was flink verwond aan zijn aangezicht. De eerste ambulance vroeg direct een tweede ambulance aan en wilde een MMT ter plaatse. De traumahelikopter zelf was al bezig in Middelharnis en kon dus niet worden opgeroepen. Omdat net de dienstoverdracht was was het MMT wel met de auto inzetbaar. Deze zijn dus opgeroepen.

- Advertisement -

De man is met spoed met verdenking van zwaar hersenletsel vervoerd naar het ziekenhuis. Dit onder een spoedbegeleiding van de politie. Deze hadden meerdere kruisingen afgezet. Bij de MacDonalds Spijkenisse stond het Mobiel Medisch team (MMT) de ambulance op te wachten zodat de trauma-arts kon instappen en meerijden naar het ziekenhuis.

Hoe het komt dat de man tegen de aanhanger is gekomen is nog niet duidelijk.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...