Gezinsdrama Seringenstraat Dordrecht, vier gewonden waaronder drie kinderen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Dordrecht – In een woning in de Seringenstraat in Dordrecht heeft afgelopen nacht een gezinsdrama plaatsgevonden. De politie kreeg rond 01.20 uur een melding van een steekpartij, eenmaal aangekomen bij de woningen vonden agenten drie gewonde kinderen en een volwassen man. Een vrouw is aangehouden.

Voor het incident kwamen meerdere ambulances ter plaatse, ook werden er twee teams van de traumahelikopter ingezet. Er werd opgeschaald naar GRIP 1. De slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht, het is niet bekend hoe ernstig zij gewond zijn geraakt. Op foto’s is veel bloed te zien. De vrouw is aangehouden, of zij ook gewond is geraakt is niet bekend.

De drie kinderen zijn allemaal onder de 10 jaar oud. De man is 53 jaar oud en de vrouw is 39 jaar oud. Volgens Rijnmond die met buurtbewoners sprak, gaat het om een gezin van vader, moeder en kind. De twee andere kinderen zouden neefjes zijn van het gezin.

De politie is inmiddels een groot forensisch onderzoek gestart. Een kat die nog in huis was is uit huis gehaald. Politiemedewerkers in witte pakken doen onderzoek in en rondom de woning.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd