Man met gespannen kruisboog aangehouden in centrum Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in het centrum van Rotterdam een man met een kruisboog aangehouden. Agenten kregen een melding dat de man met een wapen om zijn nek zou rondlopen, hij leek verward te zijn. De politie trof de man ter hoogte van de Doelen aan en startte een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV).

De 19-jarige man uit Rotterdam kon door agenten veilig worden aangehouden. De kruisboog die hij om zijn nek droeg bleek gespannen te zijn. In een rugtas zaten tien pijlen, een groot mes en een masker.

- Advertisement -

De man is aangehouden en door de recherche gehoord. Hij zal zich op een later moment voor de rechter moeten verantwoorden. De spullen zijn in beslag genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd