Man lichtgewond aan voet na schietpartij Dieze Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is zaterdagavond lichtgewond geraakt nadat hij in zijn auto op de Dieze in Rotterdam slachtoffer werd van een schietpartij. Een persoon opende met een vuurwapen het vuur op de man die op dat moment voor de deur in zijn auto zat.

- Advertisement -

De man zat in zijn auto voor de deur, toen er een andere auto aankwam. Daar stapte in ieder geval één persoon later bij in nadat er op de man meerdere schoten waren gelost. Gezien het aantal kogelgaten in de ruit en de auto zelf zijn er zeker vijf schoten afgevuurd.

De man werd geraakt in zijn voet, maar kon gelukkig ontkomen. Ambulancepersoneel heeft hem met een schotwond aan zijn voet of been naar het ziekenhuis gebracht. Het letsel lijkt mee te vallen.

Kort na het incident werd er op de Capelseweg een auto in brand gemeld. Het lijkt om de vluchtauto van het schietincident te gaan. De auto is het Schollebos ingereden en op een verlaten fietspad in brand gestoken. Van de daders ontbreek nog ieder spoor.

De politie heeft onderzoek verricht en de hulzen veiliggesteld. Ook de auto in beslag genomen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man raakt zwaargewond na steekpartij Mauritsstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni heeft er een steekpartij plaatsgevonden...

Twee auto’s beschadigd na brand, mogelijk brandstichting Beverwaardseweg Rotterdam

Rotterdam - in de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni zijn er twee voertuigen in...

Man uit Schiedam opgepakt voor openlijke geweldpleging Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft een 30-jarige man uit Schiedam gearresteerd wegens openlijke geweldpleging in Rotterdam-Centrum. Het incident vond...

Containerbrand bij afvalverwerkingsbedrijf in Rotterdam: Tien medewerkers ademen teveel rook in

Rotterdam - Bij een containerbrand bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Benno Premselastraat in Rotterdam hebben zeker tien medewerkers teveel...