Dode na ongeluk met scooter Zwijndrechtsepad Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht om het leven gekomen na een scooterongeluk op het Zwijndrechtsepad in Rotterdam-IJsselmonde. Het slachtoffer reed op een deelscooter en botste tegen een andere scooterrijder.

De hulpverleners rukten rond 02.00 uur uit voor het ongeluk langs de A16, helaas mocht reanimatie van het slachtoffer niet meer baten en overleed hij ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de andere scooter kon zonder kleerscheuren van de scooter afstappen.

Het is onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De politie heeft afgelopen nacht uitgebreid sporenonderzoek verricht. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd