Dodelijk ongeluk op Hoofdweg in Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Zaterdag 16 juli heeft er aan het begin van de middag een heftig ongeval plaatsgevonden op de kruising Hoofdweg met de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Daarbij is een bestuurder om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 13.15. Meerdere voertuigen zijn betrokken geraakt en de ravage is groot. In eerste instantie zouden twee auto’s op elkaar gebotst zijn. Drie andere weggebruikers raakten in de nasleep van dat ongeval betrokken en liepen schade op.

- Advertisement -

Van het initiële ongeval kwam één bestuurder ter plekke te overlijden. Dit heeft de politie bevestigd. De andere automobilist raakte gewond en is aangehouden. Hij is overgebracht naar het bureau voor verhoor. De lokale nieuwswebsite Capelle Vandaag meldt op basis van getuigen dat de aangehouden bestuurder opvallend rijgedrag vertoonde voorafgaand aan het ongeluk.

Omleiding
De weg is momenteel afgesloten en verkeer moet rekening houden met extra reistijd. Naar alle waarschijnlijkheid zal de weg de gehele middag nog afgesloten blijven in verband met onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd