Brandweer blust grote brand Seggeland-Oost Vierpolders

Date:

Share post:

Vierpolders – De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een grote brand op de Seggelant-Oost in Vierpolders. Er was sprake van rookontwikkeling op het dak. De brandweer ontving meerdere meldingen van het incident en had op voorhand opgeschaald naar grote brand.

De brand woedde in een technische ruimte. Door het snelle optreden van de hulpdiensten was de situatie snel onder controle. Het droneteam heeft van bovenaf met warmtebeeld gekeken of de brand zich uitbreidde in het dak, maar uiteindelijk bleek dit ook mee te vallen.

- Advertisement -

Vanwege de warmte moest de brandweer goed drinken, en wordt er ook rekening gehouden met de duur van de inzet. Daarom is er onder het personeel water en ijsjes uitgedeeld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd