Hulpdiensten rukken groots uit voor ongeval Stationsweg Zuidland (video)

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Gisteravond laat heeft er rond kwart voor 12 een ongeval plaatsgevonden aan de Stationsweg. Een auto zou op het kruispunt tegen een fietsster zijn gebotst.

- Advertisement -

De hulpdiensten rukten groots uit. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatste die vlakbij het ongeval geland is. Gelukkig bleek het letsel niet zeer ernstig te zijn, en kon de traumahelikopter door naar een volgende melding. De fietsster is vervoerd naar het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam.

De politie heeft nog enige tijd onderzoek gedaan. Dit werd gedaan door het Team Forensische Opsporing Verkeer. Zij hebben gekeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Hierbij is ook gekeken naar de zichtbaarheid van de kruising maar ook is er gekeken naar de technische staat van de voertuigen. Rond 2:15 kon de Stationsweg weer worden vrijgegeven.

In de afgelopen 1.5 week zijn er 3 ongevallen geweest met fietsers en een scooter op hetzelfde kruispunt. Bij alle gevallen zijn de bestuurders naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie zorgt voor schade aan voordeur van woning Lijnzaaddreef Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagnacht 20 juni rond 2.14 uur heeft er een explosie plaatsgevonden op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse. Door...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...