Kindje overleden door steekpartij, militair (22) aangehouden Wolphaertsbocht in Rotterdam (video)

Date:

Share post:

Rotterdam – Een kind is zondagavond op de Wolphaertsbocht in Rotterdam om het leven gekomen door een steekpartij. De politie heeft een 22-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte, het gaat om een militair in actieve dienst.

- Advertisement -

De politie werd rond kwart over vijf zondagmiddag gealarmeerd voor een incident in een woning. Eenmaal ter plekke bleek er een jong kindje zwaargewond in de woning te zijn. Deze is met spoed nog overgebracht naar het ziekenhuis, maar mocht het helaas niet meer overleven. Het kindje overleed in het ziekenhuis aan zijn of haar verwondingen.

Omdat het gaat om een militair als verdachte is het onderzoek overgenomen door de Koninklijke Marechaussee. Een woordvoerder van de marechaussee wil tegenover onze redactie nog geen leeftijd bevestigen of het om een meisje of een jongen gaat en hoe oud het kindje is. Omstanders op straat geven aan dat het kind nog geen jaar oud zou zijn.

Het onderzoek in de woning is in volle gang. Medewerkers van de forensische opsporing doen onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd