Woning beschadigd door explosief Margrietplein Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Een explosief heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond kwart over twee voor veel schade gezorgd bij de voordeur van een woning aan het Margrietplein in Gouda. De brandweer werd gealarmeerd voor een brand, maar hiervan bleek geen sprake te zijn.

Op straat werd er naast een hoop schade ook een batterij en een kabel aangetroffen. Het lijkt erop dat er op dezelfde manier is gewerkt als de explosies in Rotterdam. Afgelopen woensdagnacht werd ook daar een explosief in een brievenbus gestopt, deze ging echter niet af. Eerder werd er op de Hoge Boezem een portiek verwoest door een soortgelijke methode.

De explosievenverkenner van de politie heeft onderzoek gedaan naar het explosief.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd