Vrouw overleden na val uit raam, man zwaargewond Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vrouw is vanmorgen om het leven gekomen na een val uit het raam van een woning aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Achter de woning werd een zwaargewond man aangetroffen, hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een overbuurvrouw vertelde tegen Rijnmond dat de vrouw rond zeven uur eerst heel hard uit het raam aan het gillen was. Kort daarna viel ze naar beneden en kwam ze vermoedelijk op haard hoofd terecht. Hulpverleners hebben haar nog gereanimeerd, maar dat bleek tevergeefs de vrouw overleed aan haar verwondingen.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de incidenten. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een tent opgezet en doen onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd