Capelseplein in Capelle aan den IJssel grotendeels afgesloten na ongeval

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmiddag 23 juli is een motorrijder hard ten val gekomen en zwaargewond geraakt op het Capelseplein.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het slachtoffer is gereanimeerd en er slecht aan toe is. Momenteel is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of de valpartij het gevolg is van een onwelwordig. Momenteel wordt daar uitvoerig onderzoek naar verricht.

Vanwege het incident landde een traumahelikopter langs de weg. Het Capelseplein is grotendeels afgesloten voor het onderzoek. Verkeer vanuit Krimpen aan den IJssel kan niet naar Capelle toe. Er zijn veel files in de directe omgeving als gevolg van het ongeval.

- Advertisement -

Gerelateerd