Jongen (18) mishandeld agent in Zwijndrecht (video)

Date:

Share post:

Zwijndrecht – Een politieagent is vrijdagavond op het Groot Karreveld in Zwijndrecht door een 18-jarige jongen uit Schipluiden mishandeld. De jongen blokkeerde een kenteken van een voertuig dat mogelijk betrokken was geweest bij een aanrijding.

De agent vroeg de jongen om opzij te gaan, maar dat deed hij niet. Toen de jongen nog steeds niet opzij ging omdat de agent foto’s wilde maken van de kentekens van de betrokken voertuigen gaf hij de jongen een lichte duw. De jongen dreigde de agent te gaan slaan waarop de agent de jongen naar de grond werkte.

Er ontstaat op straat een worsteling tussen de agent en de jongen. De jongen deelt daarbij klappen uit aan de agent. De jongeman is uiteindelijk met behulp van andere collega’s aangehouden en afgevoerd.

Het AD meldde dat de agent in het gezicht zou zijn getrapt, dat blijkt niet waar te zijn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd