Politie houdt man aan na vuurwapenmelding Schoutsweg Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Het Team Parate Eenheid heeft zaterdagavond rond 21.30 uur een man aangehouden na een melding van een vuurwapen. De politie zette de omgeving deels af en vond de verdachte uiteindelijk in de bosjes.

Buurtbewoners zouden meerdere keren een donkere Audi hebben zien rijden die steeds het terrein op en af reed. Het bericht ging al snel rond in de buurtapp. De Audi zou ook het terrein op- en af gereden zijn. Toen dat vanavond weer gebeurde, werd de politie nogmaals ingeseind die groots uitpakte.

- Advertisement -

Een woordvoerster van de politie laat weten dat nog niet precies bekend is wat er nu aan de melding vooraf is gegaan. Getuigen worden op dit moment gehoord, maar het verhaal verschilt nog onderling. Mogelijk dat er later meer naar buiten kan worden gebracht.

Er zou mogelijk nog een tweede verdachte zijn geweest. Het Team Parate Eenheid heeft een aantal panden doorzocht, maar niemand verder aangetroffen.

Foto’s: Martijn de Bruijn

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd