Arm in arm op zoek naar vermist kind in water Nesselande Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Badgasten en hulpverleners hebben zondagavond ontzettend snel gereageerd op een melding van een vermist kind op het strand van Nesselande in Rotterdam. Een vader meldde zich bij de strandpost dat hij zijn zoontje van vier jaar oud kwijt was. Deze was voor het laatst gezien in het water.

De reddingsbrigade riep zoveel mogelijk badgasten op om een linie te vormen tot aan de waterlijn. Stap voor stap liepen badgasten en hulpverleners arm in arm van links naar rechts over het strand. Gelukkig kwam al snel het verlossende bericht dat het kind op de boulevard bij de winkels was gevonden.

- Advertisement -

De politie en reddingsbrigade danken iedereen voor hun inzet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd