Man door vrienden zwaargewond naar ziekenhuis gebracht Kleiweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is in de nacht van zaterdag op zondag door vrienden zwaargewond naar het Sint Franciscus ziekenhuis aan de Kleiweg in Rotterdam gebracht. De politie meldde in eerste instantie dat het vermoedelijk ging om een slachtoffer van een schietpartij, maar daar bleek geen sprake van te zijn.

De man is door ambulancepersoneel en het team van de spoedeisende hulp op straat gestabiliseerd en vervolgens naar binnen gebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Mogelijk heeft zich ergens anders iets afgespeeld waardoor de man gewond is geraakt. Voor de deur lag er op de straat flink wat bloed.

- Advertisement -

Een woordvoerster van de politie laat weten dat de verhalen flink uit elkaar lopen. Er wordt later op de dag onderzoek gedaan waardoor de man nu precies gewond is geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd