Man wordt gevonden in sloot volkstuinvereniging Koperpad Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is zondagavond op het volkstuinencomplex aan het Koperpad in Rotterdam-Alexander in de sloot gevallen. Hij werd ontdekt door omstanders en werd uit de sloot gehaald. Hoelang hij er op dat moment al in lag is nog niet bekend.

Toegesnelde hulpverleners verzorgden verleenden direct eerste hulp. De brandweer rukte uit met duikers, maar die hoefden niet te worden ingezet. Een Traumahelikopter landde op het voetbalveldje halverwege het complex. Ook de inzet van het Mobiel Medisch Team bleek gelukkig niet noodzakelijk.

- Advertisement -

Het slachtoffer is ter controle naar het Erasmus MC overgebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd