Explosie en gat in ruit van woning Avenue Carre Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De politie doet onderzoek na een mogelijke explosie bij een appartement aan de Avenue Carre in Barendrecht. Rondom de woning zou een harde klap zijn gehoord en er hangt een penetrante geur rondom het huis. Ook zit er een gat, wat lijkt op een kogelgat in de ruit van de woning.

De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. Een adviseur gevaarlijke stoffen doet onderzoek naar de geur die in de omgeving van de woning hangt. Omwonenden hebben de ramen eerder op de dag al open gezet om te luchten. Een aantal woningen zouden zijn ontruimd maar dit is nog niet bevestigd.

- Advertisement -

Foto’s: Marco Smits

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd