Bewoners opnieuw opgeschrikt door nachtelijke schietpartij Avenue Carré Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Opnieuw heeft een persoon een woning beschoten op de Avenue Carré in Barendrecht. Het gaat om dezelfde woning die de nacht ervoor werd beschoten en er een handgranaat was afgegeven.

De politie is vanmiddag vertrokken na urenlang onderzoek. Maar toch besloot een schutter opnieuw te schieten op de woning. In de ruit waar eerder één kogelgat was te zien, zitten er nu meerdere gaten in.

Bij omwonenden van het beschoten appartement zit de schrik er goed in. Een aantal van hen is vannacht nog vertrokken. Ook een gezin met een klein kindje is vannacht vertrokken. De locoburgemeester heeft afgelopen nacht een bezoek gebracht en met enkele bewoners gesproken om zijn steun te betuigen.

In de woning zelf was niemand aanwezig. Deze was reeds verzegeld door de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd