Derde verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartij Coolhaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag een derde verdachte aangehouden voor het dodelijke schietincident aan de Coolhaven in Rotterdam. Een 32-jarige man werd door de politie aangehouden in zijn woning in Rotterdam. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Op zondag 10 juli kwam een 31-jarige man uit Rotterdam om het leven na een schietpartij bij metrostation Coolhaven. Het slachtoffer werd meerdere keren beschoten en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De politie startte een Team Grootschalige Opsporing op om de daders van dit verschrikkelijke incident zo snel mogelijk op te sporen. Eerder werd al een 34-jarige man uit Steenbergen en een 31-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Ze zitten allen vast, en mogen allen in contact komen met hun advocaat.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd