Derde verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartij Coolhaven Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag een derde verdachte aangehouden voor het dodelijke schietincident aan de Coolhaven in Rotterdam. Een 32-jarige man werd door de politie aangehouden in zijn woning in Rotterdam. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Op zondag 10 juli kwam een 31-jarige man uit Rotterdam om het leven na een schietpartij bij metrostation Coolhaven. Het slachtoffer werd meerdere keren beschoten en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie startte een Team Grootschalige Opsporing op om de daders van dit verschrikkelijke incident zo snel mogelijk op te sporen. Eerder werd al een 34-jarige man uit Steenbergen en een 31-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Ze zitten allen vast, en mogen allen in contact komen met hun advocaat.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd