Uit raam gevallen vrouw (47) vermoedelijk vermoord Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De 47-jarige vrouw die vrijdagmiddag uit een raam op de Wolphaertsbocht in Rotterdam zou zijn gevallen is mogelijk vermoord. Bepaald is dat de verdachte 14 dagen langer vast blijft zitten, hij ligt op dit moment nog in het ziekenhuis.

De 50-jarige Rotterdammer wordt verdacht van moord, dan wel poging doodslag. De vrouw is vermoedelijk in de woning al ernstig mishandeld voordat zij ui het raam viel van haar woning. De politie vermoed een incident in de relationele sfeer.

De man zou de vrouw ernstig hebben toegetakeld. Toen de politie voor de deur stond sprong hij vermoedelijk uit het raam aan de achterzijde van de woning. Hij werd door agenten beneden in de tuin zwaargewond aangetroffen.

 

- Advertisement -

Gerelateerd