Uitvaartkisten bedrijf beschoten Poolvosweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van een bedrijf aan de Poolvosweg in Capelle aan den IJssel hebben dinsdagmorgen een kogelinslag ontdekt. Het bedrijf dat uitvaartkisten maakt, belde rond half tien vanmorgen de politie. In de gevel zit een kogelinslag, de kogel zelf is binnen afgeketst op een muur.

Het is onduidelijk of het om een bewuste actie gaat, of dat er misschien iets voor de deur is gebeurd. Het kan zijn dat het bedrijf slachtoffer is geworden van een schietincident buiten het pand. De Forensische Opsporing is ter plekke om sporen veilig te stellen. Hoelang het gat er al in zit is niet precies bekend. Het vermoeden bestaat dat incident het vannacht heeft plaatsgevonden.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Gerelateerd