Auto met kogelinslagen Ruys de Beerenbrouckweg Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een alerte melder heeft woensdagavond op de Ruys de Beerenbrouckweg in Dordrecht een auto met kogelinslagen aangetroffen. De agenten troffen ook hulzen aan en hebben de omgeving afgezet. Het is niet bekend wanneer de auto precies is beschoten.

Medewerkers van de Forensische Opsporing voeren onderzoek uit bij de auto. Het gaat om een zwarte SEAT, er zitten twee kogelgaten in de deur van de bestuurder. Van wie de auto precies is wil de politie niet bekend maken in verband met het onderzoek. Zodra het onderzoek is afgerond wordt de auto vermoedelijk in beslag genomen.

- Advertisement -

Begin juli werd in de Willem Marisstraat in Dordrecht een woning beschoten. Of de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd