BOA’s treffen onwel geworden man aan in auto; 1 man aangehouden Hossenbosdijk Vierpolders

Date:

Deel bericht:

Vierpolders – Boa’s troffen vanavond rond half 10 een onwel geworden man aan op de bijrijdersstoel in een auto. De auto stond op de weg met een lekke band met een reserveband erbij. De auto zou er al sinds 9 uur gestaan hebben.

Toen de ambulance arriveerde bleek de man er ernstig aan toe te zijn. Een traumahelikopter kwam daarom ter ondersteuning ter plaatse. De man is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Deze man bleek onder invloed te zijn. Ook de trauma-arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegereden naar het Erasmus MC in Rotterdam.

- Advertisement -

Een andere man is ter plaatse aangehouden. De man, die geen Nederlands sprak, kon nauwelijks op zijn benen blijven staan. Ook hij was onder invloed, vermoedelijk van drugs en zeer waarschijnlijk ook alcohol. Wat zijn rol is, wordt onderzocht.

De politie tast in het duister wat er precies gebeurd is. De auto is in beslag genomen en de recherche doet verder onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd