Meerdere gewonden na steekpartij Stadhuisplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In het centrum van Rotterdam heeft een steekpartij plaatsgevonden, daarbij zijn mogelijk personen gewond geraakt. Een woordvoerster van de politie meldt dat er op het Stadhuisplein in ieder geval één persoon zwaargewond is aangetroffen.

Ook op de Karel Doormanstraat is een gewond slachtoffer aangetroffen. Agenten hebben in de omgeving twee verdachten aangehouden. Op meerdere plekken in het stadscentrum zoals op de Karel Doormanstraat, de Korte Lijnbaan en het Stadhuisplein zijn plaats delicten afgezet.

- Advertisement -

Beide slachtoffers zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig deze eraan toe is. De steekpartij is mogelijk ontstaan tussen een slachtoffer en groep jongeren die ruzie heeft gekregen. Het is ook niet duidelijk of beide slachtoffers met elkaar te maken hebben.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd