Gewonde na steekpartij Rhijnauwensingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Rhijnauwensingel in Rotterdam is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer kreeg ruzie met vermoedelijk een bekende en werd daarbij in zijn buik gestoken. Hij wilde echter niets met de politie te maken hebben en liep in eerste instantie weg.

De politie wist om wie het ging en belde dat hij toch beter terug kon komen naar de locatie waar het was gebeurd. Toen bleek dat hij zelf pleisters had gekocht om zijn verwonding te verzorgen. Dat bleek niet genoeg te zijn waarop hij door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis is gebracht. Er is geen aangifte gedaan door het slachtoffer.

- Advertisement -

Foto’s: Marco Smits

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd