Gewonden na steekpartij door verkeersruzie A15 Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Een verkeersruzie op de A15 bij Barendrecht is uitgemond in een steekpartij. Twee personen zouden volgens de politie gewond zijn geraakt. Na de verkeersruzie op de snelweg stopten de twee partijen op de afrit bij Barendrecht.

Het tweetal kreeg ruzie waarop de één de ander stak. Het slachtoffer liep daardoor een flinke steekwond op en het bloed zat op de auto van het slachtoffer. Hoe ernstig deze gewond is geraakt is niet bekend. Ook de andere partij zou gewond zijn geraakt.

- Advertisement -

De politie heeft beide mannen aangemerkt als verdachten. De auto’s zijn meegenomen door een berger.

Foto’s: Kevin

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd