Gewonden na gekantelde hoogwerker brandweer Kanaalweg Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een hoogwerker van de brandweer is vrijdagavond gekanteld tijdens een spoedrit. Het ongeluk gebeurde op de kruising Abram van Rijckevorselweg met de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. Het voertuig was met spoed uitgerukt voor een brand in Rotterdam-Nesselande.

- Advertisement -

Twee inzittenden zijn door het ongeval gewond geraakt. Één van hen zou op een brancard zijn vastgesnoerd en naar het ziekenhuis zijn gebracht. Ook de andere inzittende is naar het ziekenhuis gebracht. De hoogwerker is na het kantelen tegen een boom tot stilstand gekomen.

De omgeving is inmiddels afgezet voor onderzoek. Waardoor de hoogwerker is gekanteld kan nog niet worden verteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd