Rotterdamse militair Ruud S. langer in voorarrest voor doodsteken dochtertje Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De Rotterdamse Militair Ruud S. die verdacht wordt van het doodsteken van zijn dochtertje in een woning aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam blijft nog zeker drie maanden langer vastzitten. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de militair van moord dan wel doodslag.

De politie werd op 17 juli rond kwart over vijf zondagmiddag gealarmeerd voor een incident in een woning. Eenmaal ter plekke bleek er een jong kindje zwaargewond te zijn geraakt in de woning van de verdachte. Een omstander bracht het kind nog met spoed naar het ziekenhuis, maar mocht het helaas niet meer overleven. Het kindje overleed in het ziekenhuis aan zijn of haar verwondingen.

- Advertisement -

Ruud S. werd door de politie in de woning aangehouden. Volgens familieleden van de verdachte heeft hij het doden van zijn dochtertje mogelijk voorbereid. Hij zou het kindje hebben overgenomen en vervolgens meegenomen hebben naar een andere kamer waar hij het kindje heeft doodgestoken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd