Rotterdamse vrouw (31) rijdt onder invloed van drugs en met flessen vol lachgas door Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie donderdag een 31-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Ze reed onder invloed van verdovende middelen en bleek een grote hoeveelheid lachgas te vervoeren in de kofferbak van haar auto.

De vrouw was eerder al in beeld komen voor het rijden onder invloed waarop de verkeerspolitie besloot om haar nogmaals te controleren. Ook nu bleek dat zij drugs had gebruikt en de stoffen hiervan nog aanwezig waren in haar bloed. Hierop werd ze aangehouden, voor een bloedafname op het bureau.

- Advertisement -

Toen agenten besloten om de auto ook te doorzoeken kwamen ze een behoorlijke hoeveelheid flessen van lachgas tegen in de kofferbak van de auto. Uiteraard werden de flessen niet volgens de regels voor de wet vervoer gevaarlijke stoffen vervoerd. Toen de opdrachtgever, een man ter plekke kwam, is hij ook als verdachte aangemerkt.

Tegen beide personen is proces-verbaal opgemaakt in verband met overtreding van de wet vervoer gevaarlijke stoffen. Dat is een economisch delict waar doorgaans hoge straffen worden geëist.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd