Verdachte staat voor paal na aanhouding Centraal Station Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een verdachte van een winkeldiefstal heeft vrijdagavond letterlijk voor paal gestaan tijdens zijn aanhouding. De man kwam zelf naar de agenten toegerend terwijl achterna gezeten werd door een beveiliger.

De agenten die net klaar waren met een melding van een vermissing van een 13-jarig meisje hoorden van beide kanten het verhaal aan. De beveiliger vertelde dat hij een winkeldiefstal had gepleegd, de man werd daarop aangehouden. Omdat hij dreigde weg te rennen en toch sneller zou zijn dan de agenten werd hij geboeid vastgezet aan een paal. Hij stond dus letterlijk voor paal, terwijl hij op zijn vervoertje stond te wachten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd