Wegwerker arbeidsongeval overleden aan verwondingen Grote Beer Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het slachtoffer welke bekneld kwam te zitten tussen een verkeerslicht en een bakje van een hoogwerker is alsnog overleden aan zijn verwondingen. De man raakte afgelopen maandag ernstig gewond tijdens werkzaamheden aan een verkeerslichteninstallatie op de kruising Grote Beer met de Hoofdweg.

De man kwam door een nog onbekende oorzaak bekneld te zitten tussen een paal van een verkeerslicht en het bakje van een hoogwerker. Hij werd snel bevrijd maar moest ter plekke worden gereanimeerd. Met een spoedtransport werd de man naar het ziekenhuis gebracht. Helaas is woensdag alsnog overleden aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De politie meldt dat er geen strafrechtelijk onderzoek is gestart, het uitzoeken van de oorzaak is in handen van de arbeidsinspectie. Dat is gebruikelijk wanneer er sprake is van een bedrijfsongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd