Verdachte aangehouden voor schietpartijen woning Avenue Carre Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De politie heeft donderdagmiddag een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte voor de beschietingen op een woning aan de Avenue Carré in Barendrecht. De verdachte wordt verdacht van poging moord.

Eerste beschieting en handgranaat

Op maandagmiddag werd de politie gealarmeerd voor een mogelijke beschieting van een woning aan de Avenue Carré in Barendrecht, ook was er sprake van forse stankoverlast. Bij de woning treffen agenten een kogelinslag aan in een ruit en blijkt er een deel van de gevel zwart te zijn geblakerd. Vermoedelijk is de woning in de nacht van zondag op maandag al belaagd. Ook zou er een handgranaat zijn afgegaan.

- Advertisement -

Tweede beschieting

In de nacht daaropvolgend wordt de politie weer rond 01.15 uur gealarmeerd door meldingen van bewoners die harde knallen hebben gehoord. Een andere melder zag dat er een man wegrende en belde de politie. Ter plekke bleek dat de woning opnieuw meerdere malen was beschoten.

Grootschalig onderzoek

De politie startte direct een grootschalig onderzoek. Er werd een buurtonderzoek gehouden en camerabeelden werden uitgekeken. Uit het totale onderzoek kwam een verdachte naar voren welke kon worden aangehouden. Hij wordt verdacht van moord, en zit in volledige beperking.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...

Dode na ongeluk tussen auto en vrachtwagen A29 Barendrecht

Barendrecht - Op de A29 is zaterdagmorgen 30 maart een automobilist om het leven gekomen nadat deze achterop...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Vier mannen gezocht na woningoverval aan Alblas in Barendrecht

Barendrecht - De Politie is op zoek naar vier mannen, nadat zij een overval pleegden op een woning...