Verdachte aangehouden voor schietpartijen woning Avenue Carre Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De politie heeft donderdagmiddag een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte voor de beschietingen op een woning aan de Avenue Carré in Barendrecht. De verdachte wordt verdacht van poging moord.

Eerste beschieting en handgranaat

Op maandagmiddag werd de politie gealarmeerd voor een mogelijke beschieting van een woning aan de Avenue Carré in Barendrecht, ook was er sprake van forse stankoverlast. Bij de woning treffen agenten een kogelinslag aan in een ruit en blijkt er een deel van de gevel zwart te zijn geblakerd. Vermoedelijk is de woning in de nacht van zondag op maandag al belaagd. Ook zou er een handgranaat zijn afgegaan.

- Advertisement -

Tweede beschieting

In de nacht daaropvolgend wordt de politie weer rond 01.15 uur gealarmeerd door meldingen van bewoners die harde knallen hebben gehoord. Een andere melder zag dat er een man wegrende en belde de politie. Ter plekke bleek dat de woning opnieuw meerdere malen was beschoten.

Grootschalig onderzoek

De politie startte direct een grootschalig onderzoek. Er werd een buurtonderzoek gehouden en camerabeelden werden uitgekeken. Uit het totale onderzoek kwam een verdachte naar voren welke kon worden aangehouden. Hij wordt verdacht van moord, en zit in volledige beperking.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd