Achtervolging Bosdreef Rotterdam eindigt in Raamsdonkveer

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een overval welke maandagmiddag is begonnen op de Bosdreef in Rotterdam is in Raamsdonkveer beëindigt. Het slachtoffer zou zijn bedreigd met een vuurwapen. De politie wist de auto op te sporen en startte een achtervolging, drie verdachten konden worden aangehouden.

De berovers waren via de A16 naar de A59 gevlucht, meerdere politiewagens en een helikopter werden ingezet om de verdachten aan te kunnen houden. Terwijl de achtervolging plaatsvond zouden de verdachten geld uit het raam hebben gegooid. Een automobilist verklaard tegen Omroep Brabant dat het zomaar om duizenden euro’s moet gaan.

- Advertisement -

Op een afrit van de A59 stopte de achtervolging. Één verdachte kon direct worden aangehouden, na een zoekactie konden ook twee andere verdachten worden aangehouden. Ze zijn ingesloten op het politiebureau.

Wat er precies is gebeurd op de Bosdreef is niet bekend. Volgens de politie was de melding niet helemaal duidelijk. De recherche is een onderzoek gestart.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd