Gewonde man (30) loopt na steekpartij politiebureau Vlaardingen binnen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een 30-jarige man uit Vlaardingen is woensdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in de Datheenstraat in Vlaardingen. Kort na het incident kon een 30-jarige man uit Rotterdam worden aangehouden. Het slachtoffer en de man die is aangehouden, zijn bekenden van elkaar.

Rond 13.30 uur liep het slachtoffer het bureau aan de Delftseveerweg in Vlaardingen binnen. De man geeft aan te zijn gestoken in de Datheenstraat door een bekende. Voorafgaand aan het steken zou er onenigheid zijn geweest tussen de twee mannen. Het slachtoffer is uiteindelijk bij bewustzijn naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling aan zijn verwondingen.

Kort na het incident kon de 30-jarige verdachte worden aangehouden op de Stadionweg in Rotterdam.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd