Twee aanhoudingen na overval bedrijfspand Polyanderweg Heenvliet (video)

Date:

Deel bericht:

Heenvliet – De politie heeft na een overval op een bedrijfspand op Polyanderweg in Heenvliet twee verdachten aangehouden. De twee verdachten twee mannen van 30 en 43jaar uit Vlaardingen werden door agenten aangehouden terwijl de overval nog gaande was. De politie loste daarbij een waarschuwingsschot.

- Advertisement -

Omdat niet zeker was of er nog meer verdachten in het pand aanwezig waren werd de omgeving groots afgezet. Agenten van het Team Parate Eenheid en het arrestatieteam de Dienst Speciale Interventies doorzochten uiteindelijk het pand. Daar werd niemand meer aangehouden.

De vermoedelijke vluchtauto, een BMW is door de politie aangetroffen. De politie doet verder onderzoek. Een gedumpt vuurwapen door één van de verdachten is later teruggevonden in een sloot.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...