Twee aanhoudingen na overval bedrijfspand Polyanderweg Heenvliet (video)

Date:

Deel bericht:

Heenvliet – De politie heeft na een overval op een bedrijfspand op Polyanderweg in Heenvliet twee verdachten aangehouden. De twee verdachten twee mannen van 30 en 43jaar uit Vlaardingen werden door agenten aangehouden terwijl de overval nog gaande was. De politie loste daarbij een waarschuwingsschot.

- Advertisement -

Omdat niet zeker was of er nog meer verdachten in het pand aanwezig waren werd de omgeving groots afgezet. Agenten van het Team Parate Eenheid en het arrestatieteam de Dienst Speciale Interventies doorzochten uiteindelijk het pand. Daar werd niemand meer aangehouden.

De vermoedelijke vluchtauto, een BMW is door de politie aangetroffen. De politie doet verder onderzoek. Een gedumpt vuurwapen door één van de verdachten is later teruggevonden in een sloot.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd