Twee doden in woning Kasteel Hillenraedtstraat Roermond

Date:

Share post:

Roermond – De politie heeft woensdagavond twee doden aangetroffen in een woning aan de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond. Agenten kregen rond 18.30 uur een melding dat iemand zichzelf iets wilde aandoen in de woning. Bij aankomst klonken er schoten.

De politie ging het pand zelf niet binnen en wachtte op het arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI). De agenten probeerden contact te zoeken met de aanwezigen in de woning, maar dit mislukte. De zwaarbewapende agenten van de DSI stapten de woning binnen en troffen twee inmiddels overleden personen aan.

De slachtoffers zijn de bewoonster van de woning en een man. Het gaat vermoedelijk om ex-partners van elkaar, het incident lijkt zich te hebben afgespeeld in de relationele sfeer. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd