Zeven verdachten aangehouden en vier vuurwapens aangetroffen in woning Middelharnishof Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een onderzoek naar verboden wapenbezit hield de politie eerder deze week zeven verdachten aan. Ook zijn er vier vuurwapens in beslag genomen. In een auto lag 30 kilo aan poeder waarvan vermoed werd dat het ging om verdovende middelen.

Het aanpakken van schietpartijen en vuurwapenbezit staat hoog op de agenda van de politie. Er wordt volop onderzoek gedaan naar zowel schietpartijen als de handel in en het bezit van vuurwapens om het wapengeweld in de stad te bestrijden. Uit één van die onderzoeken bleek dat er vuurwapens zouden liggen in een woning aan het Middelharnishof in Rotterdam Charlois. Maandag 1 augustus stapte het arrestatieteam op dit adres binnen en hield drie mannen van 38, 42 en 49 jaar zonder vaste woon- en verblijfplaats aan. Er werden drie vuurwapens aangetroffen, deze nam de politie in beslag. Deze verdachten zijn inmiddels voorgeleid en in verzekering gesteld.

Verder onderzoek bracht de politie bij een auto met daarin twee Rotterdammers van 32 en 42 jaar. In deze auto lag ook ongeveer 30 kilo, waarvan werd vermoed dat het ging om verdovende middelen. De mannen zijn aangehouden evenals de eigenaar van de auto, een 36-jarige Rotterdammer. Het poeder werd in beslag genomen en getest. Daaruit bleek het niet om drugs te gaan, maar om poeder dat verpakt was als drugs. Deze drie verdachten zijn dan ook weer op vrije voeten gesteld.

In hetzelfde onderzoek kwam nog een auto aan het licht. In deze auto is een vuurwapen aangetroffen. Later is ook de eigenaresse van de auto, een  41-jarige Rotterdamse, aangehouden. Zij is gehoord over het vuurwapen en daarna heengezonden.

Het onderzoek van de politie naar deze zaak gaat door, meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Bij dit onderzoek kan de politie alle hulp gebruiken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd